През април ще станат ясни най-добрите български дентални професионалисти за изминалата година

През април ще станат ясни най-добрите български дентални професионалисти за изминалата година

На 11 април в 19.00 ч. 200 официални гости от денталния бранш ще се съберат по повод изключителната церемония по награждаване в конкурса „Усмивка на годината“. Домакин на събитието ще е един от най-луксозните автомобилни шоуруми в страната – „М Кар София“ – домът на BMW и MINI в България.

Сценарият на събитието вече е ясен и доста трансформиран в сравнение с този на всички досегашни церемонии.

Освен че победителите ще получат своите призове сред красиви автомобили, има и една съществена новост, която организаторите анонсираха още миналата година. А тя е: възможност на всеки победител да представи в рамките на 5-минутна презентация своя клиничен случай от сцената на гУсмивка на годината“. Идеята е да се даде възможност на победителя лично да представи работата си и да разкаже в детайли за предизвикателствата, които е срещнал.

Събитието ще започне с коктейл за добре дошли в 19.00 ч., а самата церемония по награждаването ще стартира точно в 20.00 ч. Организаторите предвиждат изненади, с които ще направят вечерта на наградите незабравим празник за всички присъстващи.

Генерален партньор на проявата е компанията DENTSTORE. Другите компании, които избраха да подкрепят гУсмивка на годината“, са Ivoclar Vivadent, Bio Horizons, гM Kар София“. Организационен партньор на конкурса за втора поредна година е WEEMSS.

Желаещите да закупят билет за церемонията могат да го направят на уебсайта на проявата: usmivkanagodinata.com.