LipLase за по-плътни и гладки устни без забавяне

Д-р Harvey S. Shiffman, САЩ

Една от най-бързо разрастващите се индустрии в световен мащаб е лицевата естетика. Да, красотата е в очите на гледащия, но тя обхваща много повече от това. Макар хубостта да е само външен белег, нейното въздействие е доста дълбоко.

Едно много старо клише твърди, че не бива да съдим книгата по корицата ѝ, но всъщност ние правим точно това – съдим книгите по кориците им, а останалите хора – по външния им вид и най-вече по физическата им атрактивност. През 1985 г. д-р Gordon Patzer публикува „Феноменът на физическата привлекателност“ (Physical Attractiveness Phenomena) и го описва като „колективни измерения на физическата привлекателност“, които имат тенденция да са сложни, въздействащи и завладяващи, предизвикващи дискомфорт и нечестни, и въпреки различните представи за физическа атрактивност те преодоляват границите и ограниченията на различните култури, време и географски територии.

Премиум съдържание

За да прочетете това съдържание, трябва да сте се абонирали за Dental Tribune България. Влезте във вашия премиум профил или се абонирайте сега!