Международен конкурс Smile of the Year

Girl in a jacket

Създаден през 2008 г., международният конкурс Smile of the Year се провежда ежегодно. Конкурсът е създаден от българския издател на международното дентално издателство Dental Tribune International – Tribune Media Ltd. Със своите седемнадесет различни категории за участие Smile of the Year днес е институция, но и най-бляскавото и престижно събитие в света на денталната медицина. 

 

Основната цел на конкурса е да награди и отличи професионалните постижения на младите зъболекари и зъботехници, да ги направи разпознаваеми в денталното обществено пространство, както и да им помогне в професионалното им израстване.

 

Журито, съставено от световноизвестни авторитети в областта на денталната медицина, определя победителите във всяка една категория чрез анонимен вот и изцяло онлайн гласуване. 

 

Победителите получават емблематичните дизайнерски статуетки Smile of the Year, грамоти, както и редица материални и образователни награди, осигурени от партньорите на събитието. 

 

Smile of the Year помага на денталните специалисти да представят себе си и страстта си към професията пред света.

 

www.smileofhteyear.comDental Tribune

Refreshed

Refreshed

2023

МОДЕРНАТА ДЕНТАЛНА МЕДИЯ

МОДЕРНАТА ДЕНТАЛНА МЕДИЯ

Вашият доверен източник на информация от професионалисти за професионалисти.

Dental Tribune с обновена дигитална платформа

ПО-ЛЕСНА за сърфиране
ПО-УДОБНА за електронно четене от всички устройства
ПО-ИНТУИТИВНА за лесен достъп до всички издания

Всички издания на едно място

Лесно достъпвате всички издания от 2018 г. досега.

Закупете абонамент за Вас и колега

Направете своя абонамент за Dental Tribune или закупете подаръчен ваучер за абонамент за свой приятел-колега.

Влезте в профила си, за да достъпите своя абонамент

Влезте в профила си чрез потребителско име и парола, които получавате на електронната си поща, веднага след като абонамента ви бъде активиран, след реализирано плащане от Ваша страна.

Умна система за електронно четене

Насладете се на всяко едно издание онлайн през своя компютър, телефон или таблет. В случай, че сте в офлайн режим, бихте могли да изтеглите всеки един брой в pdf формат.

Онлайн изданията могат да се достъпят само от потребители с абонамент за тях

В случай, че желаете да прочетете наше издание, но виждате съобщението от илюстрацията, то вие не сте абонат на Dental Tribune. Направете абонамент, за да получите достъп до всичките ни издания.

Refreshed guide