Дентална клиника от най-ново поколение отвори врати в столицата

На 10 септември с официална церемония отвори врати най-новият дентален и образователен център The Top, който щe пocтaви cтpaнaтa нa oщe пo-виднo мяcтo нa световната здравна карта. Избрани гости бяха посрещнати от домакините на уникалния последен етаж от клиниката, помещаваща се в „Офис сграда на годината за 2020“ – Ellipse Center.

България се сдоби с ново поколение дентален център, който съчетава доказана медицинска експертност, безкомпромисно качество и стандарт, собствен обучителен и изследователски център и модерна лаборатория. Проектът е сбъдната мечта на международно признати специалисти от Израел, Турция и България, които обединяват своите усилия, патенти, дългогодишен опит и амбиции за създаването на проект на световно ниво.

Официалното откриване на клиниката и изследователския център бе посетено от селектирана аудитория лекари по дентална медицина, посланици, ръководители на български и интернационални компании, както и множество международни представители на самите компании, които са партнирали с оборудване и технологии в реализирането на мащабната инвестиция, а именно: Zimmer Biomet, Planmeca, Hu-Friedy, Melag, Ivoclar Vivadent, Align Technology и др. Всички партньори получиха възможността да отправят поздравителни адреси от сцената на събитието и да пожелаят успех на смелите реализатори на модерната клиника без аналог в България.

„Аз лично настоях този проект да се случи точно в България, защото международният екип, в който работихме, имаше идеи и за други локации в Европа. Изключително съм щастлив от това и съм благодарен на всички, които ни повярваха и ни подкрепиха в това пътешествие, което продължи цели 4 години. Това са хората, които стоят зад много търговски компании от бранша ни, екипът ни, и не на последно място – Обединена българска банка, която също ни повярва и подкрепи“ – сподели по време на откриването основният инициатор и автор на идеята – доц. д-р Димитър Филчев, разпознаваем в общественото пространство като зъболекар с водеща практика, преподавател във ФДМ–София и създател и мениджър на световноизвестния вече научен формат Sofia Dental Meeting.

Tова, което отличава денталния център, е околната среда, създадена около предоставянето на възможно най-доброто дентално преживяване. От безпрецедентния достъп до екип от световноизвестни зъболекари, дентални хирурзи и майстори зъботехници, до изисканото внимание, което пациентите получават на всяка стъпка.

Дентален център The Top разчита на установени индивидуални протоколи на стерилизация и последно поколение оборудване за превенция и контрол на инфекциите, включващо LM система за проследяване на денталния инструментариум и стерилизация с оборудване от най-високия клас брандове в света.

Дентална клиника The Top се намира в „Елипс Център“, една от най-модерните и впечатляващи бизнес сгради в София, с удобна транспортна инфраструктура. Клиниката разполага със собствен паркинг с директен достъп до рецепция.

За повече информация посетете: https://thetopdental.com/.