Бъдете крачка преди всички!

Colgate организира третата годишна онлайн конференция #ColgateTALKS

 

Запазете датите 25 и 26 април в календара си, когато ще се проведе третата годишна онлайн конференция, организирана от Colgate – #ColgateTALKS, която тази година е озаглавена Be One Step Ahead with Prevention. Денталните професионалисти от Европа ще имат възможност да участват в уебинарите, излъчвани на живо, независимо къде се намират – конференцията ще бъде достъпна както от десктоп компютри, така и от таблети и смартфони.

Водещи европейски дентални експерти предвиждат превенцията да има все по-важна роля в бъдещето на професионалните грижи за оралното здраве поради увеличената продължителност на живота на хората и по-високите разходи за здравеопазване1. Какво означава това за денталните професионалисти? Как може денталният екип да е на крачка преди останалите, като предостави оптимална стратегия за орална превенция? Как може да бъде обучен съвременният пациент да поддържа
цялостно орално здраве? Денталните професионалисти и студентите по дентална медицина ще могат да се включат в онлайн дискусията, която цели да намери отговори на тези и други въпроси.
„По време на онлайн конференцията редица презентатори, включително дентални експерти, специалисти по маркетинг и пациенти, ще обсъдят очакванията на пациентите в днешно време и начините, по които денталните лекари могат да постигнат успешна превантивна практика както за самия дентален кабинет, така и за пациента“, заяви Effie Mataliotaki, ръководител „Външни дейности и комуникации“ на Colgate Palmolive Europe. „Горди сме, че създадохме формат, който е толкова търсен и от настоящи, и от бъдещи дентални професионалисти.“
За да се съобрази с натоварения график на денталните лекари, тази година Colgate разширява програмата на онлайн конференцията, като събитието ще обхване две последователни вечери през седмицата: сряда (25 април) и четвъртък (26 април). И в двата дни програмата ще започне в 20.00 ч. и ще продължи до 22.00 ч. българско време.

Ето кои ще бъдат и основните теми, които ще бъдат дискутирани по време на #ColgateTALKS – Be One Step Ahead with Prevention:

Познавате ли наистина вашите пациенти?

Екстензивно пазарно проучване в цяла Европа ще демонстрира какво наистина мислят пациентите за оралната грижа. Разберете какво ги мотивира, за да поддържат добро орално здраве, както и какви са техните очаквания.

 

Цялостно здраве на устната кухина: пациентът и науката

Какво не ви казват пациентите? Ще имате възможност да чуете дискусия с истински пациент за ролята на превенцията и да се запознаете с базираните на доказателства насоки, промотирани от Европейската федерация по пародонтология, за едновременната превенция на кариеса и пародонталните заболявания.

 

Превенцията във вашата практика: печелите и вие, и пациентът

Как можете да имплементирате успешни стратегии за превенция във вашия дентален кабинет? В тази лекционна сесия ще бъдат представени практически примери от Обединеното кралство и Италия.

 

Подгответе пациентите си за цялостно орално здраве

Разберете какви действия трябва да предприемете, за да подготвите пациентите си и да им дадете увереност, че могат да поддържат цялостно орално здраве.