And the winner is… you!

„Усмивка на годината“ ще даде изява на победителите в конкурса със специални репортажи в WNESSTV, презентиращи клиничните случаи, с които са спечелили

 

Както повечето от вас знаят, от началото на настоящата година Dental Tribune си партнира активно във връзка с проекта „Усмивка на годината 2018“ с WNESSTV – иновативния телевизионен канал, създаден с идеята чрез своето съдържание да мотивира хората да живеят и да се чувстват по-добре.

Телевизионният канал вече излъчва спорадично рекламния клип на събитието (гледайте видеото тук). От своя страна Dental Tribune съдейства за създаването на дългосрочна рубрика, свързана с денталното здраве и усмивката, като прави подбор и кани лично за телевизионни репортажи и интервюта авторитетни български дентални специалисти, които работят активно и има какво да споделят и да покажат на все по-широката аудитория на международния телевизионен уелнес канал, който набира все по-голяма скорост.

По отношение на конкурса „Усмивка на годината“ новост е, че през февруари т.г. двете страни се споразумяха всички победители в конкурса не само да бъдат интервюирани и представени след церемонията, но да получат и възможността за специален репортаж, в който чрез разкази, снимки и видео ще бъдат представени наградените клинични случаи чрез личната история на победилите дентални специалисти или екипи.

В репортажа ще може да бъде включен – при възможност и желание, и пациентът, чиято усмивка е била възстановена. Снимките ще се реализират в денталните клиники (кабинети) на победителите в рамките на София. Победителите, които практикуват извън столицата, ще бъдат заснети в офиса на WNESSTV.

Целта на репортажите е ясна: популяризиране на денталната професия и постиженията на българските специалисти в общественото пространство.
WNESSTV може да бъде намерена в портфолиото на всички големи кабелни оператори в страната.