All the dentistry in one congress

All the dentistry in one congress

Пет причини да присъствате на SDM 2019

Научната програма на „Софийската дентална среща 2019“ има амбициозната задача да представи целия спектър на денталната медицина. Ето защо нашето послание е: „Цялата дентална медицина, събрана в един конгрес“.

Но все пак нека ви посочим пет причини, поради които трябва да присъствате на SDM 2019:

1. Една забележителна протетична програма в поредица от лекции, демонстрации и практически курсове, които ще се проведат от звезден отбор от лектори, сред които проф. Нитцан Бичачо и д-р Мирела Ферару, д-р Галип Гюрел, проф. Даниел Еделхоф, д-р Пол Герлоци, д-р Джонатан Ескивел, проф. Марсел льо Гал, д-р Мачией Заров и Д-р Марио Семенца. Всичко, което ви интересува, ще бъде представено, демонстрирано и практикувано: от избор на възстановителен материал, планиране и анализ на лечението, през превизуализация, mock-up, препарация, отпечатъчни техники до циментиране и проследяване.

2. Поканили сме изключителен японски екип от лектори, водени от Dr. Masao Yamasaki, които впечатляват със своята иновативност, невероятна прецизност в областта на директните и индиректните възстановявания, микропародонтална хирургия и микроскопски подпомогната ендодонтия.

3. SDM talk – за първи път с голямо вълнение ви предлагаме едно необичайно събитие, по време на което наши колеги ще разкажат своята глична история“ за избора, трудностите, предизвикателствата и пътя, пред които един отдаден на денталната професия човек се изправя, за да осъществи мечтите си.

4. Dental World cup – събитие, вдъхновено от нашия научен президент д-р Хенри Салама, на което няколко отбора от топ-лектори ще дискутират конкретни клинични случаи, ще разискват, ще спорят, ще убеждават в правотата на собствените решения, за да може аудиторията да извлече максимална полза от техния опит и знания.

5. Два изцяло български панела, съответно Ендодонтски панел“ с изтъкнати наши лектори и Младежки периофорум“ с млади български колеги, хронологично ще ни запознаят с всички стъпки от А до Я на едно ендодонтско и пародонтално лечение.

Една последна причина

Всичко това плюс повече от 100 лекции, демонстрации, курсове в рамките на четири вълнуващи конгресни дни на цена от 295 лв. в срок до 1 юли.

Очакваме ви от 3 до 6 октомври 2019 г. в хотел „Рамада“, София. 

С уважение и признателност към всички съпричастни на идеята SDM.

                       

Д-Р ХЕНРИ                                            ДОЦ. Д-Р ТОДОР УЗУНОВ
САЛАМА, ИТАЛИЯ                             Президент на СДМ 2019
Научен президент на
СДМ 2019