ADX Melbourne ще се проведе на живо

МЕЛБЪРН, Австралия: В Австралия липсата на случаи на локално предаване на COVID-19 означава, че редица сектори от живота са се върнали малко или много към нормалното си състояние. Пример за това е предстоящото събитие ADX Melbourne – най-голямото дентално изложение на Австралия, което ще включва виртуална част и симпозиум на живо за дентални професионалисти, които могат да дойдат на място до Мелбърн.

Преди почти една година ADX20 се наложи да приключи един ден по-рано от очакваното поради нарастващата тогава пандемия от COVID-19. Проведено за първи път през 2006 г., търговското изложение се утвърди като водещо събитие за денталните професионалисти в Австралия, като ги информира за най-новите продукти и иновации в индустрията. ADX Melbourne е насрочен да се проведе в Конгресния и изложбен център на Мелбърн от 6 до 8 май и вече има над 120 представители и 500 делегати, които се очаква да присъстват според Австралийската асоциация по дентална индустрия (ADIA), организатор на ADX Melbourne.

„Очакваме тези числа да нараснат сега, когато активно рекламираме ADX Melbourne“, споделя пред Dental Tribune International главният изпълнителен директор на ADIA Kym De Britt.

ADX Melbourne вече има повече от 120 представители, регистрирали се да участват. (Снимка: Австралийска асоциация по дентална индустрия)

ADX Melbourne вече има повече от 120 представители, регистрирали се да участват. (Снимка: Австралийска асоциация по дентална индустрия)

„Присъстващите ще имат възможността да видят последните иновации, технологии и техники, както и да влязат в контакт с други професионалисти“, добавя De Britt. „Като част от това събитие, ключовите професионални организации, представящи лекарите по дентална медицина и други професионалисти, свързани с оралното здраве, също ще представят богата програма от семинари и социални събития. Важното е, че това ще бъде безопасно по отношение на COVID-19 събитие и ADIA ще следва стриктно изпълнението на всички здравни директиви.“

След приключване на събитието на място от 10 до 21 май ще се проведе онлайн издание на ADX, където редица представители ще бъдат на разположение да общуват на живо и да водят видеоконференции със заинтересованите участници. „Виртуалното изживяване е идеалното решение за тези, които не могат лично да присъстват на ADX Melbourne“, споделя De Britt. „Вероятно присъстващите работят от къщи или живеят в отдалечено място, но все пак искат да изживеят ADX и да създадат нови контакти. Сега могат да се свържат с представителите от комфорта на своя дом или практика.“.