14-ата CAD/CAM & Digital Dentistry Conference ще се проведе в Дубай през април

14-ата CAD/CAM & Digital Dentistry Conference ще се проведе в Дубай през април

Фокусът на конференцията ще е разнообразието от дигитални възможности в денталната медицина

Дубай, Обединени арабски емирства: На 12 и 13 април 2019 г.  в Centre for Advanced Professional Practices (CAPP) ще се съберат дентални специалисти по повод конгреса 14th CAD/CAM & Digital Dentistry Conference & Exhibition. По време на събитието ще се дискутират разнообразни теми, свързани с изобилието от CAD/CAM и дигитални възможности в сферата на денталната медицина.   

Някои от въпросите, които ще бъдат разгледани, засягат дигиталния работен процес в имплантологията, CAD/CAM технологии за напреднали, имплантология, CAD/CAM конструкции, изработени в кабинета, дигитални корони/фасети, лазерна дентална медицина, дигитални отпечатъци, 3D виртуални пациенти, интраорални скенери и още много други.

И през 2019 г. събитието ще бъде една крачка напред в бъдещето и ще разкрие широк спектър от теми и неограничените възможности, които дигиталните технологии крият за денталните професионалисти. В петък и събота многобройните практически курсове и лекции от именити презентатори ще бъдат придружени от  разнообразно изложение от страна на водещите компании в бранша.

Повече информация можете да откриете тук.