Световноизвестният курс на керамистa и фотограф Milos Miladinov SHOOT LIKE А PRO ще бъде представен в България през 2023 г.


На 1 април в хотел HAYATT REGENCY, София, ще гостува известният румънски зъботехник и дизайнер на усмивки Milos Miladinov, за да изнесе своя демо курс – бестселър по целия свят. Курсът ще представи иновативни практични решения за подобряване на продажбите в денталната практика. В рамките на курса ще бъде направена демонстрационна фотосесия с модел. Miladinov ще посети България по покана на Dental Tribune България, със съдействието на конкурса Smile of the Year, тъй като бе поканен да е част от журито на конкурса за неговото издание през 2023 г.

SHOOT LIKE PRO е еднодневен демо курс, специално създаден за зъболекари, зъботехници и дентални асистенти, фокусиран върху денталната фотография, keynote в денталната медицина, пациентската документация, маркетинг и социални мрежи.
„Курсът, който ще представя, е изнасян по целия свят многократно, но това ще е най-новата му версия. И не, това не е просто курс по дентална фотография. Това е курс, който ще ви помогне много при позициониране на вашата бранд идентичност и ще ви даде практични и иновативни съвети, как да увеличите продажбите си“, сподели лекторът Milos Miladinov.
Известният румънец е автор на книгата по денталнa фотография “The Book”, която всеки от курсистите ще има възможност да закупи на място по време на курса.
Miladinov e създател на бранда Shoot like a pro (2013), чийто основен фокус е денталната фотография. През 2016 г. открива обучителния център Ugly Tooth. През 2018 г. активно разработва и тества нов дигитален работен протокол, наименуван FDW, който към момента успешно се прилага навсякъде по света. През 2018 г. публикува първия случай с IOS и принтирани модели с огнеупорни матрици и фасети върху непрепарирани зъби. През 2020 г. издава учебник за дентална фотография – The Book. Същата година създава специализирания онлайн магазин за дентална фотография www.dentalpromaster.com.
Той е ключов лидер на мнение и сътрудник на водещи дентални компании, лектор на конгреси по цял свят и автор на множество публикации в международни научни издания. Негови фотографии са били на корицата на редица международни специализирани издания. От 2020 г. насам е член на научния комитет на Европейската академия по дигитална дентална медицина – EADD. През 2021 г. основава Румънското общество по дигитална дентална медицина – RSDD, като е избран за негов президент. От 2003 г. управлява своя частна лаборатория Dentaltech. 

Какво да очаквате от курса Shoot Like а PRO – LIVE DEMO ON STAGE – by Milos Miladinov, чуйте от самия лектор! 

Регистрацията за курса вече е отворена.
За контакти: 0897 958 321.

Dental Tribune

Refreshed

Refreshed

2023

МОДЕРНАТА ДЕНТАЛНА МЕДИЯ

МОДЕРНАТА ДЕНТАЛНА МЕДИЯ

Вашият доверен източник на информация от професионалисти за професионалисти.

Dental Tribune с обновена дигитална платформа

ПО-ЛЕСНА за сърфиране
ПО-УДОБНА за електронно четене от всички устройства
ПО-ИНТУИТИВНА за лесен достъп до всички издания

Всички издания на едно място

Лесно достъпвате всички издания от 2018 г. досега.

Закупете абонамент за Вас и колега

Направете своя абонамент за Dental Tribune или закупете подаръчен ваучер за абонамент за свой приятел-колега.

Влезте в профила си, за да достъпите своя абонамент

Влезте в профила си чрез потребителско име и парола, които получавате на електронната си поща, веднага след като абонамента ви бъде активиран, след реализирано плащане от Ваша страна.

Умна система за електронно четене

Насладете се на всяко едно издание онлайн през своя компютър, телефон или таблет. В случай, че сте в офлайн режим, бихте могли да изтеглите всеки един брой в pdf формат.

Онлайн изданията могат да се достъпят само от потребители с абонамент за тях

В случай, че желаете да прочетете наше издание, но виждате съобщението от илюстрацията, то вие не сте абонат на Dental Tribune. Направете абонамент, за да получите достъп до всичките ни издания.

Refreshed guide