Стани зъболекар на бъдещето!

Стани зъболекар на бъдещето!

На 20 април в „Новотел София“ предстои еднодневен курс по дентален мениджмънт „Зъболекар на бъдещето“ с лектор Ренета Василева. Медиен партньор на проявата е Dental Tribune.

„Зъболекар на бъдещето“ е зъболекарят днес, който среща множество предизвикателства, коментира лекторката и добавя, че в рамките на курса ще бъдат засегнати най-важните от тях за българския зъболекар, а именно – мотивацията на екипа, пациентите, както и управлението на финансите в клиниката.

Стани зъболекар на бъдещето!

Събитието ще протече от 8.30 до 17.30 ч. След курса участ-ниците ще имат практични решения какво да подобрят в практиката си и ще получат подарък – I-Profile Анализ на стойност 500 лв.  (с вкл. 1 ч. консултация за собственика на денталната практика). I-Profile Анализът е уникален инструмент, който се прилага за:

  1. Анализ на професионалните ви умения и растеж;
  2. Развиване на потенциала за растеж и усъвършенстване на денталния екип;
  3. Намиране на таланти за вашата практика.

За крехката си възраст – 25 г., Ренета Василева вече е овладяла законите на здравния мениджмънта, които от 2 г. успешно прилага и работи с дентални практики у нас.

Тя е бизнес консултант развитие на малки и средни фирми, представител и партньор на OSM Medical Bulgaria и OSM International Group. Сътрудничи тясно с бизнес практиците Паоло Руджери, д-р Даниеле Берета, д-р Пинучо Масаю и Георги Найденов, част от групата OSM International Group и филиала OSM Medical Bulgaria. Преминала е през серия от обучения за предприемачи и програма по здравен мениджмънт в Болоня и Маями. По образование е икономист, завършила е бизнес администрация в ИУ–Варна и Kristianstad University, Швеция. Курсове за стратегия и растеж – CESC в Софийския университет и курсове в Harvard Business School.

ОБРАТНА ВРЪЗКА:

Д-р Корнелия Янева и д-р Янев, K&K Laser Dent, Пловдив:

„Много съм благодарна на Рени, че успя да сложи ред във финансовите ни дела. Впечатлена съм, че такова младо момиче има такава визия за управление на финанси и практики! Пожелавам ѝ много успехи и още много доволни клиенти!

П.П. И има невероятна харизма!“

Д-р Весела Джонева, VD Dent, София:

„С Ренета направихме едногодишна програма за клиниката. Мога да кажа, че I-Profile беше един много добър лакмус и ориентир за правилния избор и потенциал на кандидатите. Един път при селекцията и след това като вътрешен анализ и развитие на всеки един от екипа. Успяхме да подберем наистина качествени и мотивирани хора, които с времето доказаха, че сме направили добър избор. Обученията от своя страна допринесоха за сплотяването на екипа, както и за това всеки да се чувства важна част от всичко, което се случва в денталното студио. Съвместната ни работа доведе до създаването на протоколи за всички манипулации и дейности, което много подобри организацията на работа и квалификацията на екипа. Като че ли най-ценното за мен беше, че сложих в ред финансите на фирмата. Изградихме система за отчетност, която ми даде възможност да контролирам разходите и да оптимизирам финансовите резултати.“

Емил Калинчев, собственик на Da Vinci Clinic & Lab:

„В лицето на Ренета открих изключително подготвен експерт в областта на бизнес мениджмънта и развитието на човешкия капитал. Ако имате казуси за решаване или искате да подобрите бизнес процесите в денталната клиника, не се колебайте да потърсите Ренета. Тя е почтен и надежден партньор за собственици. 

Регистрирай се за събитието тук:

error: Съдържанието е защитено!