SMILE OF THE YEAR SYMPOSIUM 2018 ще представи журито на конкурса в действие

Специалният Smile of the Year Symposium ще събере за първи път международното жури в конкурса на живо на българска сцена. Като изключим миналогодишната визита на д-р Ставрос Пелеканос, досега практиката беше съдийският екип да се представя във виртуалното пространство.
Бутиковата проява ще съдържа само една лекция – на новоприсъединения член на журито д-р Флорин Кофар от Румъния, и общо 4 уъркшоп сесии, всяка с продължителност 3 часа, водени от четиримата авторитети, които ще дискутират актуални теми от съответните си области на експертиза.
Представяме ви лекторите и темите:

ФРАНЧЕСКО МИНТРОНЕ, Италия

Острие на Саша Йованович, създателя и мениджър на gIDE, д-р Минтроне ще представи уъркшоп по темата „От плана за лечение до провизорните възстановявания в дигиталната дентална медицина“. Получава денталното си образование в Университета в Модена, след което специализира протетика и имплантология. Той е преподавател и председател на програмата по естетика и имплантология за Европа, Китай и Австралия на gIDE/UCLA. Автор е на статии в редица научни издания и е лектор на международни научни събития по темите на имплантологията и естественото съзъбие.

СТАВРОС ПЕЛЕКАНОС, Гърция

Любимецът на българската публика д-р Ставрос Пелеканос ще бъде водещ на имплантологичен уъркшоп на тема „Поставяне на единичен имплант в естетичната зона със или без GBR: вид на разрезите и мениджмънт на меките тъкани“. Той е асистент-професор във Факултета по дентална медицина в Атинския университет и член на факултета на Световния институт за дентално образование в Лос Анджелис, Калифорния. В момента управлява частна практика в Атина, специализираща в протетиката, имплантологията и естетичната дентална медицина. Д-р Пелеканос изнася лекции в цял свят и води практически курсове по имплантология, естетика и възстановителни процедури, също така публикува статии в реномирани международни журнали и други научни издания.

РАФИ РОМАНО, Израел

Д-р Романо ще изнесе ортодонтски уъркшоп на тема „Дигитален работен процес от малки премествания до цялостно ортодонтско лечение“. Той е специалист по ортодонтия и зъбно-лицева ортопедия и е завършил Факултета по дентална медицина в Еврейския университет, Адаса, Йерусалим. Ръководи частна практика в Тел Авив, специализираща в ортодонтията, с фокус върху лечението на възрастни и естетичната ортодонтия. Изнася лекции в цял свят по естетична ортодонтия и мултидисциплинарно ортодонтско лечение на възрастни пациенти и ръководи курсове по лингвална ортодонтия в цял свят.

ФЛОРИН КОФАР, Румъния

Той ще е за първи път в съдийския екип и в рамките на симпозиума ще води лекция и уъркшоп на тема „Геометрия на красотата: имитиране на естествената морфология с помощта на CAD/CAM и дигитален работен процес“. Д-р Кофар завършва Университета по медицина и фармация „Виктор Бабеш“ в Тимишоара през 2007 г. Специализира естетична интердисциплинарна дентална медицина и работи с уважавани експерти като Кристиян Коучман, Ерик фон Дорен и Пауло Кано. Изнасял е лекции в областта на денталната естетика, дигиталната дентална медицина и дизайна на усмивката в над 30 държави и реномирани академии. Лидер на мнение за някои от най-авторитетните компании в бранша като Ivoclar, MIS, DSD и Planmeca.

error: Съдържанието е защитено!