Съвременната дентална медицина разкрива потенциала си на „Булмедика/Булдентал“

Професионалистите по медицина и дентална медицина се събират от 16 до 18 май в Интер Експо Център–София

 

Мащабните събития, събиращи професионалистите, световните фирми и иновациите на едно място, са от основно значение за развитието на съвременната медицина. Това са местата, на които се раждат нови идеи, създават се контакти, развива се бизнесът, а участниците се вдъхновяват да постигат все повече в сферата на здравеопазването. Превърналото се във форум с ключово значение за региона международно изложение „Булмедика/Булдентал“ тази година ще се проведе за 52-ри пореден път от 16 до 18 май.

„Тазгодишното издание e белязано от чувствителния ръст на чуждестранните изложители“, отбелязват организаторите на изложението, което ежегодно събира производители, вносители, търговци, представители и дистрибутори на медицинско и дентално оборудване, болнично обзавеждане, апаратура, консумативи и инструменти. Особено осезаема е положителната тенденция в бързоразвиващия се, динамичен сектор на денталната медицина. „Булмедика/Булдентал 2018“ ще посрещне компании участници от България, Китай, Сингапур, Тайван, Турция, Румъния, Гърция, Великобритания, Германия, Швейцария, Холандия, Италия, Словения, Южна Корея, Пакистан, Франция, Канада, Индия.

Интересът към участие във форума от фирми от различни точки на света доказва важната роля на изложението за сектора. През 2017 г. в събитието се включиха повече от 200 директни изложители от страната и чужбина, които представиха над 240 технологични новости.

 

„Булмедика/Булдентал“ като инкубатор за иновации

 

Включвайки се в изложението, компаниите се позиционират в страната и региона, разширяват бизнеса си и откриват нови пазари. Експертите от индустрията се срещат, обменят опит, идеи и ценна информация, които са в основата на създаването на нови продукти.

С атмосферата, която създава, и възможностите, които предоставя за всички участници, „Булмедика/Булдентал“ изпълнява ролята на инкубатор за иновациите в денталната медицина, твърдят специалистите. Миналогодишното издание предостави богата информация за редица иновации, сред които и 3D принтирането в съвременната дентална медицина. 3D технологиите и ползите от тях за медицината заедно с редица други иновативни продукти, технологии и практики се очаква да бъдат акценти на изложбата и през 2018 г.

Посетителите отново ще имат възможността да надникнат в бъдещето на денталната медицина благодарение на богатата съпътстващата програма. Редица фирми планират да организират семинари, презентации, практически курсове и демонстрации както в конгресните зали на Интер Експо Център, така и на своите щандове.

Съзнавайки ролята на свързващо звено и платформа, от 16 до 18 май „Булмедика/Булдентал“ ще създаде условия за ползотворна среща за всички професионалисти от сектора.