Подобрен дигитален Dental Tribune

Подобрен дигитален Dental Tribune

Както знаете, от януари 2018 г. българският Dental Tribune пусна на пазара своето дигитално издание, което през изминалата година избраха да четат 50% от абонатите.

На практика дигиталното издание имплементира във формата на уебсайт с отделни подменюта всичко, което съдържа и печатният вестник.

От януари 2019 г. изданието ще представи някои подобрения, като например всички абонати ще получават всеки месец на имейла си електронен бюлетин с линкове към всеки един материал във вестника, което ще осигурява по-лесна навигация в сайта. Така няма шанс да не „скролнете“ в уебстраницата на дигиталното издание и да изпуснете важен за вас материал.

Другата новост е възможността за картови разплащания. Вече без значение дали поръчвате печатното, дигиталното издание, или и двете в пакет, ще можете веднага да заплатите с кредитна или дебитна карта своята поръчка, като вашият абонамент ще бъде активиран доста по-бързо.

„Dental Tribune, за разлика от повечето издания, няма идеи в посока спиране на печатното издание, защото до ден днешен то разполага с широка читателска аудитория. Основната ни идея обаче е свързана с инвестиране в развитието и оптимизацията на дигиталния вестник. Бъдещето е това и ние в качеството си на медия, която е основната трибуна в страната на новостите в бранша, на представянето на модерни материали и технологии, както и на лидерите на модерната мисъл в денталния свят, няма как да не сме наясно, че трябва да развиваме дигиталния си продукт“, коментира Уляна Винчева, издател на „Dental Tribunе Bulgaria“.