Planmeca Emerald Slimline накрайникът вече е наличен

Planmeca Emerald Slimline накрайникът вече е наличен

Като допълнение към стандартния скенер Planmeca Emerald компанията пуска в продажба още по-малък и тънък накрайник. Новият Slimline е идеален за сканиране на пациенти с по-малки усти и прави достигането и заснемането на интерпроксималните участъци по-лесно.

От своето представяне интраоралният скенер Planmeca Emerald вдиг­на високо летвата при заснемането на дигитални отпечатъци и според производителя „представлява най-високото ниво на сканиране в света днес“. Финландската компания споделя, че скенерът е проектиран за ефективна и лесна работа и предоставя точност и бързина във всички ситуации.

Заоблените, автоклавируеми и сменяеми върхове на Planmeca Emerald правят контрола на инфекциите прост и ефикасен. Двата бутона на скенера му позволяват да бъде управляван, без да се докосва мишката или клавиатурата. Може дори да се контролира от педал, когато е свързан към денталния юнит. Възможността plug-and-play („постави и работи“) позволява без усилие скенерът да се споделя между различни кабинети и лаптопи. Като допълнение според производителя поради малкия размер и ниското тегло скенерът предоставя по-голям контрол и е по-удобен за пациентите.

Според Planmeca скенерът има гъвкавостта да поддържа различни работни процеси. Може да се използва за широк диапазон на лечения и предлага предимства, обхващащи няколко дисциплини като имплантология, ортодонтия, протетика и лицево-челюстна хирургия. С опциите за свободно импортиране и експортиране, редовните софтуерни обновявания и непрекъснатото добавяне на нови възможности, производителят продължава да развива и подобрява скенера. Използвайки разноцветна лазерно базирана система, Planmeca Emerald възпроизвежда образи с ярки цветове за реалистични отпечатъци, които позволяват на денталния лекар да различи твърдите от меките тъкани.

Planmeca Emerald скенерът е част от системата за употреба в кабинета Planmeca FIT CAD/CAM, която интегрира целия работен процес – от сканирането до фрезоването.