Planmeca Emerald – перлата в короната на интраоралното сканиране

Интраоралният скенер Planmeca Emerald вдигна високо летвата в областта на изготвянето на цифрови зъбни отпечатъци. С невиждана скорост и точност той показва какво представлява най-високото ниво при сканирането днес в световен мащаб.

Planmeca Emerald е проектиран с идея за силно подобрена използваемост и предоставя невероятна точност и изключителна скорост във всички ситуации. Поради малкия си размер и ниско тегло скенерът е много лесен за употреба и също така е удобен за пациентите.

Целокорпусните, автоклавируеми и подменяеми върхове на Planmeca Emerald правят мерките за контрол на инфекциите опростени и ефективни. Двата бутона на скенера също така позволяват неговата употреба, без да се докосва мишка или клавиатура, като той може дори да се контролира и с крачен педал, ако е свързан към денталния юнит. Възможността на скенера за директно и бързо включване и привеждане в действие му позволява безпроблемно да се споделя между различни стаи и лаптопи.

Planmeca Emerald е достатъчно гъвкав, за да поддържа множество различни работни потоци. Скенерът предлага широка гама от възможности за лечение и предимства сред няколко специалности, като например имплантология, ортодонтия, зъбопротезиране и максилофациална хирургия. С отворени опции за импортиране и експортиране, редовни актуализации и непрекъснати нови функции, които стават достъпни, скенерът продължава да еволюира и да се подобрява още повече.

Planmeca Emerald е част от CAD/CAM системата Planmeca FIT, която интегрира целия възстановителен работен поток в денталния кабинет – от сканирането до проектирането и фрезоването.