Never Stop Learning!

Never Stop Learning!

2020 година пренареди живота на цялото човечество на планетата.

Без значение дали на някой животът стана по-добър, а на друг – по-лош, едно е сигурно – нищо не е както преди.

В тези странни пандемични времена основният приоритет за зъболекарите по целия свят е да пазят себе си и пациентите си в безопасност. За целта не само че много дентални практики прекратиха своята дейност, но и физически случващите се дентални конгреси, симпозиуми и други събития бяха отложени за неопределено време. Една малка част решиха да продължат да съществуват в 2021 г., но в хибриден формат (какъвто е случаят с IDS).

Въпреки сериозната дигитализация на света ни в резултат на така създадената ситуация много зъболекари започнаха да се затрудняват да бъдат в крак с всички най-нови научни и продуктови разработки в денталния свят. Затова и масово всички лидери на мнение, както и големите търговски компании започнаха да влагат ресурс в онлайн обучения – уебинари, конференции, дори и онлайн изложения.

Изведнъж на всички ни се наложи да станем по-дигитални от всякога.
По тази причина нашите 2, 3 и 4 брой на Dental Tribune издадохме само в онлайн формат, който разпространихме безплатно до всички зъболекари в България.

И още – наложи ни се да раздадем наградите в конкурса „Усмивка на годината“ чрез онлайн церемония, която излъчихме на 28 май в YouTube.
Днес обаче държите в ръцете си печатното издание на настоящия брой 5 на Dental Tribune.

Заповядайте броя, който нарекохме Clinical Masters, чието послание е: „Бъдете майстори в професията си, правете всичко по най-добрия начин и всяка криза ще мине покрай вас, без да ви помете“.

Предишна публикация
Следваща публикация