Международната „Усмивка на годината 2020“ с онлайн церемония

Международната "Усмивка на годината 2020" с онлайн церемония

В контекста на безпрецедентната пандемична среда екипът на Dental Tribune, който организира известната дентална надпревара „Усмивка на годината“, ще представи онлайн церемония, по време на която ще награди победителите в първото международно издание на конкурса. Церемонията е планирана да се излъчи в социалните медии през втората половина на месец май, като точната дата предстои да бъде обявена.

Така се случи, че първото международно издание на конкурса ще бъде запомнено с това, че ще има своята бляскава церемония, но в онлайн пространството.

Независимо че, след като бе обявено канселирането на офлайн мероприятието и трансферирането му към онлайн формат, 50% от партньорските компании на конкурса оттеглиха желанието си да партнират на събитието като спонсори, все пак организаторите взеха решение да осигурят професионално онлайн събитие.

„Ще инвестираме в създаването на качествен професионален филм, който ще бъде излъчен в социалните медии, защото, на първо място, бихме искали да изкажем своята благодарност към всички участници в конкурса, и второ – защото смятаме, че в момента всички имат нужда от положителните вибрации, които това събитие безспорно носи в себе си. Денталните професионалисти заслужават да имат своя празник, дори в онлайн формат. Какво по-хубаво може да се случи на човек в тези мрачни времена от това да наблюдава в дома си своя успех или този на свои близки, колеги и приятели. В допълнение не мисля, че e добра идея да лишаваме от церемония най-силното издание на конкурса с цели 48 кандидатури“, коментира Уляна Винчева, създател и организатор на „Усмивка на годината“.

Онлайн събитието ще се реализира под формата на онлайн стриймван професионален филм, който ще представи всички участници и победители. Допълнително ще бъдат анонсирани точните дата и час. Всички зрители ще имат възможност да коментират стрийминга в часовете на излъчването.

Всички победители ще получат своите статует­ки и грамоти след церемонията с куриер.

Журирането приключи на 30 април и всички участ­ници са публикувани на уебсайта на проявата: smileoftheyear.com.

Организаторите изказват своята благодарност към всички участници, както и към компаниите, които останаха партньори на събитието, а те са: DURR DENTAL, INVISALIGN и BIO HORIZONS.

Статистика на участниците в конкурса