Ivoclar Vivadent ви кани на Competence in Esthetics 2019

Ivoclar Vivadent ви кани на Competence in Esthetics 2019

Годишният симпозиум Competence in Esthetics,  организиран от Ivoclar Vivadent, ще се проведе в Будапеща на 15 и 16 ноември 2019 година

През 2019 година Ivoclar Vivadent се завръща в града, където започна всичко – първият по рода си симпозиум Competence in Esthetics се проведе в Будапеща преди 13 години и оттогава до ден днешен жъне успех. Главният партньор и спонсор на събитието е Planmeca.

Какво представлява Competence in Esthetics?

  Competence in Esthetics е едно от най-големите годишни събития за зъболекари и зъботехници, което събира на една сцена най-добрите професионалисти от целия свят с цел обмен и предоставяне на информация за последните иновации в денталната индустрия. С това събитие Ivoclar Vivadent акцентира върху важността от продължаващо обучение и усвояване на знания през целия живот. Лекциите винаги са насочени към справяне с настоящите и належащите проблеми в индустрията чрез изследване на трудностите, с които се сблъскват ежедневно лекарите по дентална медицина и зъботехниците, и предлагат решения, базирани на опит и научни изследвания. Също така Ivoclar Vivadent е специализиран в разработването на продук­тови системи и умни решения, които представляват координирана последователност от продукти, предназначени да покриват целия работен процес при лечение, като по този начин полагат основите на нови стандарти по отношение на качеството. Competence in Esthetics е още събитие, което дава възможност на експерти в различни области да обменят знания и да си сътрудничат.

Какво да очаквате тази година?

Концепцията на събитието тази година е гефективна естетика“, зад която стои максимата гвремето е пари“, и цели да създаде ефективен работен процес при лечение, който предлага висока естетика, функционалност и дългосрочност на възстановяванията за минимално манипулационно време.

Ivoclar Vivadent е утвърден източник на иновации и предлага решения на ежедневните трудности в денталната медицина. Вземайки това предвид, ние се научихме да имаме високи очак­вания, когато става дума за Competence in Esthetics. Усилията на Ivoclar Vivadent да покрие тези очаквания намират отражение в тазгодишната програма на Competence in Esthetics.

Събитието тази година ще представи 13 вълнуващи лекции, както и 8 демонстрации на живо. 19 международно признати експерти ще говорят за последните течения в денталната медицина и денталните технологии. Лекциите ще обхванат редица теми, като например оптимизиране на целия работен процес при лечение, трудности с дигитализацията, както и стандартизиране и опростяване на сложните терапевтични процедури. По време на демонстрациите на живо участниците ще имат възможността да видят работния процес при лечение в реално време и да се сдобият с полезни съвети и трикове.

Както всяка година, мисията на Ivoclar Vivadent е да създаде една гостоприемна и приветлива атмосфера на събитието. Насладете се на афтърпартито и не изпускайте възможността да се запознаете с колеги от научната сфера, от която се интересувате и вие.

Как да се регистрирате?

Ако искате да станете част от това невероятно събитие и да обогатите професионалната си кариера, можете да се регистрирате при вашия местен представител или чрез официалния уебсайт на Competence in Esthetics 2019: http://www.ivoclarvivadent.com/cie2019/en/. Преференциалната такса за записвания е до 20 октомври 2019, като за студенти/асистенти има отстъпка от регулярната цена.