Дентални специалисти, технологии и световни компании се срещат на „Булмедика/Булдентал 2018“

Щандовете на повече от 200 компании ще изпълнят залите на Интер Експо Център

 

За успешната практика в сферата на денталната медицина е важно възможностите, идеите и технологиите в динамично развиващата се индустрия да бъдат проследявани непрекъснато. От 16 до 18 май за 52-ри път изложението „Булмедика/Булдентал“ ще създаде атмосфера, в която специалистите да обменят контакти и опит в залите на Интер Експо Център, изпълнени с щандовете на над 200 водещи компании от България и чужбина.

 

Професионалистите ще могат да се запознаят с повече от 870 бранда от 50 държави, като тази година изложението отчита чувствително увеличение на чуждестранния интерес. Като директни изложители се включват както български производители, вносители, представители, търговци на медицинска и дентална техника, оборудване, материали и консумативи, така и компании от Великобритания, Канада, Германия, Португалия, Сингапур, Китай, Тайван, Пакистан, Румъния, Италия, Швейцария, Франция, Гърция, Холандия, Турция, Латвия, Словения.
Изложбените зали на Интер Експо Център ще бъдат пряко отражение на динамично развиващия се сектор на денталната медицина.

 

По време на „Булмедика/Булдентал 2018“ участващите над 200 компании, 55 от които – нови, се представят с над 250 иновации от сферата на медицината и денталната медицина. Сред тях са дентални импланти и системи, създадени от световни компании, продукти за сферата на ендодонтията, зъботехниката, протезирането, оралната хигиена, денталните материали, хирургията в денталната медицина, денталното оборудване и оптика, използвана от специалистите.

Особено внимание през тази година изложителите обръщат на 3D и високите технологии, интраоралните скенери от последно поколение, апаратите за образна диагностика и автоматично смесване. Лазерите за нуждите на зъболечението и софтуерът също са във фокуса на програмата на изложителите.

На фирмените щандове посетителите ще могат да научат повече за качествата на въздухопречиствателите за здравословен начин на живот, да открият разнообразие от работно облекло и консумативи. Следвайки световните тенденции, на тазгодишното изложение компаниите обръщат специално внимание на естетичната медицина.

 

„Булмедика/Булдентал“ раздава своите награди на специалистите

„Продължаваме традицията на ежегодните си награди“, информират организаторите. За шесто поредно издание по време на „Булмедика/Булдентал“ ще бъдат раздадени традиционните пет ваучера, всеки от които на стойност 2000 лв. След попълване на специалната анкета всеки специалист, посетил изложението, ще има шанса да попадне сред печелившите. Победителите ще могат да използват ваучерите за покупка на техника и консумативи от изложители на „Булмедика/Булдентал 2018“.

„Изключителна е допълнителната стойност на богатата съпътстваща програма“, споделиха посетителите на миналогодишното изложение. И през тази година специалистите ще имат възможността да присъстват на редица демонстрации, лекции, семинари, презентации и практически курсове, които фирмите участнички ще организират на своите щандове, както и в семинарните и конгресните зали на Интер Експо Център.

Тъй като дългосрочната визия стои в основата на всяка успешна система на здравеопазване, „Булмедика/Булдентал“ отново работи съвместно с Българския червен кръст (БЧК). Усилията на двете организации отново са насочени към изграждане на познания и предоставяне на инициативата на най-младите от бранша чрез съвместни дейности със студентски организации и висши учебни заведения и институции, които ще допълнят програмата от събития.