Analog vs. Digital

Analog vs. Digital

Дигиталната революция промени света и денталната медицина не е изключение. Живеем в дигитална ера: разполагаме с материали и техники, които ни дават възможност да развиваме изцяло дигитален работен процес, което поставя денталното лечение на ново ниво. То вече е по-умно, по-бързо, по-ефикасно и комбинира научното и клиничното познание.

Налице са множество технологии, които опростиха ежедневната работа на денталния лекар и които коренно трансформираха денталната практика.

Не трябва обаче да забравяме за нещо много важно. А то е, че да си добър дентален лекар, който използва дигитален работен процес, е като да караш Ферари: за да го управляваш правилно, трябва да си изключителен пилот.

От сцената на един голям конгрес наскоро, за който ще стане дума в броя, звездата Стефан Куби сподели: „Човешката креативност е това, което може да даде разпознаваемост на денталния лекар“. А ние ще добавим: Само колаборацията между човешката креативност и дигиталните технологии би довела до перфектни резултати.

Настоящият предколеден и последен за 2018 г. брой е посветен на дигиталната трансформация на денталната медицина. Чрез разговора ни с няколко от лидерите на мисълта в бранша, които създават или работят с продукти, изпреварили времето си, се опитахме да надникнем в дигиталното бъдеще на бранша. Много бихме искали всеки от вас да си вземе зрънце информация, с което да посее своята лична и професионална трансформация.

Защото най-сигурното нещо в живота ни е промяната.

И какъв по-хубав момент да изберем за старт на нашия процес на трансформация от началото на една нова календарна година.

Благодарим ви, че сме заедно, и ви пожелаваме топли празници!
Екипът на Dental Tribune